20.02.2014

Trainingul de utilizare a platformei Cambridge


Scientific Knowledge Services, companie cu o experienţă de aproape 20 de ani în relaţiile cu bibliotecile academice, publice şi de cercetare, are misiunea de a promova o mai bună conştientizare a beneficiilor accesului la literatura ştiinţifică şi de a genera o susţinere tot mai mare pentru cercetare în comunitatea academică.

Una dintre editurile pe care le reprezentăm este Cambridge University Press. Celebra Universitate Cambridge situată în primele zece Universităţi din lume şi prima în Europa conform Clasamentului Shanghai, oferă de peste 400 de ani conţinut ştiinţific recunoscut la nivel mondial pentru calitatea şi inovarea adusă mediului academic.

In acest moment în cadrul platformei Cambridge găsim peste 300 de reviste ce acoperă toate domeniile academice de la economie la matematică şi de la medicină la artă. Editura Cambridge publică pe langă revistele proprii şi reviste în colaborare cu peste 100 de societăţi profesionale şi academice pentru a asigura succesul optim al fiecărei publicaţii.

Vă invităm să participaţi la trainingul de utilizare a platformei Cambridge ce va avea loc pe data de 13 martie, ora 10,00  în cadrul Bibliotecii Universităţii Alecu Russo din Bălţi.

Prezentarea va fi susţinută de către reprezentantul Scientific Knowledge Services
Daniel Lungu

Vă mulţumim anticipat şi aşteptăm prezenţa dumneavoastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu