24.11.2014

TITLURI NOI DE REVISTE ÎN COLECŢIA SL.4 DOCUMENTE ÎN LIMBI STRĂINE

Le français dans le monde este o revistă franceză înfiinţată în anul 1961, la iniţiativa savantului/cercetătorului francez André Reboullet. Este una dintre cele mai importante reviste a profesorilor de limbă franceză din lumea întreagă. Din 2001 revista este organul oficial al Federaţiei Internaţionale a Profesorilor de limbă Franceză. Le français dans le monde este în primul rînd un instrument de informare, documentare şi comunicare în care sînt reflectate toate evenimentele educaţionale şi culturale ce au loc în spaţiul francofon.

Numărul 395 septembrie –octombrie 2014 conţine un fişier special consacrat creaţiei scriitoarei franceze Marguerite Duras, ale cărei romane pot fi găsite în colecţia Bibliotecii Ştiinţifice USARB.
Revista International Journal of Communication Research este publicată sub patronajul Academiei de Ştiinţe a României, cu suportul Universităţii ,,Apollonia” din Iaşi.
Prin intermediul acestei reviste, care îşi propune atingerea standardelor internaţionale în comunicare, relaţii publice, jurnalism, marketing si publicitate, autorii au ca scop crearea unui spaţiu generos şi viu pentru dezbateri teoretice şi practice. Publicarea revistei în limba engleză intenţionează citirea sa în cât mai multe ţări ale lumii. Tematica revistei este consacrată domeniului comunicării care este într-o continuă schimbare, o ştiinţă de elită a vremurilor actuale. Autorii vin cu noi puncte de vedere, dezvăluind analitic realizările. Revista este indexată în baze de date internaţionale.
http://www.ijcr.eu/index.php?link=articole&anul=2012&nr=3&vol=2Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu